Ja jako "akcjonariuszu" miałem nadzieję ,że obecny Zarzad pod naciskiem GKI i innych będzie chciał pokazać jakiś sukces , strategię wiarygodną, coś w co możemy jakoś uwierzyć i dać kredyt zaufania . Chyba się pomyliłem - brak logiki przeraża po prostu budzi we mnie strach co będzie z moimi pieniędzmi ( w akcjach mam parę średnich krajowych) Czy naprawdę nie ma nikogo kto przegoniłby to towarzystwo ? Brak kompetencji managerskich , intelektualnych, komunikacyjnych jest widoczny gołym okiem . Jak prześledzi się komunikaty , raporty spółki z ostatnich 8 miesięcy to trudno zrozumieć w co się Zarząd i RN bawi za nasze pieniądze. Prowadzą rozmowy o sprzedaży a potem zaprzeczają , obiecują prezentację strategii i nowego prezesa a tu cicho -sza , przekadają WZA a potem odpisują długi co było powodem przełożenia WZA , gdzie się nie obejrzeć wtopa . Jeśli akcjonariusze nie mogą się pozbyć nieudolnych organów spółki to może wysłać tam lekarza tylko problem w tym jakiej specjalności - geriatrę , psychiatrę , neurologa - może rente dostana i pójdą sami