Stawiasz CD Projekt jako przykład prawidłowo wycenionej spółki, podczas gdy widzisz... ja się trzymam od niej z daleka, gdyż uważam ją za bańkę.
Przecież ja nie mówię, że DATAWALK to pewna inwestycja. Uważam jedynie, że ma olbrzymi potencjał i wierzę, że jest w stanie zagrozić konkurencji rynkowej. Wiadomo, że mają póki co niewielkie przychody, ale nie oczekuje się od nich dużych przychodów na tym etapie rozwoju. Póki co wszystko idzie zgodnie z założeniami, a nawet powyżej oczekiwań, biorąc pod uwagę jakość kontraktów.
Szukasz potwierdzenia kontraktów na stronach rządowych - nie znam się na prawie amerykańskim i nie wiem jakie obowiązki mają ichniejsze agencje, ale zarzucanie Datawalk, że podają informacje z d... jest co najmniej niepoważne. Z pewnością podmioty wytoczyłyby im proces, gdyby były to fejkowe informacje.
Póki co przekonałem do inwestycji w DAT jedną osobę (podczas gdy była warta jeszcze 40 PLN) i cóż mogę powiedzieć... Jest mi wdzięczna :D
Na tym forum nikogo nie mam zamiaru przekonywać do zakupu DAT. Nie obchodzą mnie finanse innych ludzi.