Ciekawe , naprawdę ciekawe . Ciekawa wypowiedz na forum parkietu .
Witam i pozdrawiam wszystkich w NOWYM ROKU . ------------------ Po szampanie nie odpalałem kompa . -------------Ale dzisiaj coś napiszę . Jak wszyscy wiemy KCSP nie ma swojego zaplecza technicznego więc nie mogą sami prowadzić prac we WŁASNYM ZAKŁADZIE BADAWCZO - ROZWOJOWYM. Myślałem że ktoś będzie chciał nas przejąć i już wchodzi tylnymi drzwiami na parkiet .http://www.energomoc.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1&Itemid=59 .To jest gracz większego kalibru i wszystko by się zgadzało . Zastanawiając się dalej - punkt 8 porządku obrad /////////// W tym miejscu pełnomocnik akcjonariusza Platinum Capital New Technology S.A. złożył wniosek o niepodejmowanie uchwały w sprawie upoważnienia dla określonych akcjonariuszy do samodzielnego odwoływania i powoływania członków Rady Nadzorczej. --------------------------------------------------------------------------------------------------
Przewodniczący stwierdził, że Walne Zgromadzenie jednomyślnie zrezygnowało z
4
podejmowania uchwały w sprawie upoważnienia dla określonych akcjonariuszy do samodzielnego odwoływania i powoływania członków Rady Nadzorczej. ---------------- ////////// był dedykowany dla pana Piotra Lubiny . Duża władza w spółce ,- jednak z tego zrezygnowano . Co dalej ? ------------------------------------------- TO SĄ TYLKO MOJE OSOBISTE PRZEMYŚLENIA I NIE CHCIAŁ BYM POSUWAĆ SIĘ ZA DALEKO MOŻE ZARZĄD wyjaśni nam więcej .