Kodor -Ty jesteś drugą strona tego samego medalu (i problemu) co Dorotka, dzięki wam nie da się nic merytorycznie pisać na tym forum bo zakładacie setki wątków typu "Groszówki" czy "Super wyniki" - by zakopać te, w których ktoś próbuje coś napisać bardziej z sensem albo sprowadził Was do parteru i jest Wam wstyd.
Dawno juz temu można sie było tu dowiedzieć czegoś merytorycznego, np. tutaj dowiedziałem sie dlaczego ViVid miał problemy z multiplayerem i dlaczego przeszedł w nowych produkcjach na silnik Unity - bo pisały osoby które miały jakieś pojecie a Wy zrobiliście sobie tutaj szambo.
Ja nie zmieniłem zdania - ale staram patrzeć i pisać obiektywnie, mam akcje i cały czas czekam - ale jak już pisałem z pół roku temu nie kupię nawet 1 sztuki więcej.
Nie krzyczę bankrut ale nie wieszczę też nie wiadomo czego, nie wierzą tak samo w Twoja bezinteresowność jak i 180K akcji Dorotki.
Tak sobie myślę że może z 10 lat temu na onecie też pisały osoby sensem a później pojawiły sie trole takie jak Wy i nie dało sie tego czytać wieć w końcu usunęli to bo admin nie nadążał z moderacją, więc jak widać przenieśli sie na bankiera....