Xyz to jak zwykle mistrz analizy wstecznej. A co do jego wiekopomnych zysków na gameingu, to jedna wielka ściema. Jestem na wielu spółkach, które wymienił od lat i zawsze wchodzi w nie prawie na szczycie.
Pamiętam jak np. był na Road przed premierą ATS i jeszcze się tam ze mną kłócił o to ze sprzedaje akcje między 25-30 zł, które według niego miały wzrosnąć pod niebo. Potem polecał OML znowu na szczycie przed premierą i namawiał żeby brać tam akcje, oczywiście dostał Łupnia. Pamiętam tez jak naganiał na Games Opertors na OML parę miesiecy temu jak chodziło w okolicach trzydziestu paru złotych. No i znowu pewnie uciekł przed spadkiem i udaje geniusza inwestycji:)
Szkoda słuchać tego megalomana a te jego kilkuset procentowe zyski to już w ogóle pobożne życzenia, widać jak mu gameing traumę zostawił, bo w zasadzie nic nie trafił.
Mnie tam teraz GOP się podoba, bardzo dobra premiera EA połączona ze spadkiem kursu, lepiej być nie mogło. Jak zwykle inwestorzy w Polsce nie przestają mnie zadziwiać jeżeli chodzi o instynkt stadny.