Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  12,90 zł , zmiana od tamtej pory: -78,29%

Re: Przychody listopad

wszystkie fundusze ktore mialy solar zostaly wydymane w d... lacznie z opcjami wprowadzenia kogolwiek do wladz,ten temat juz przerabiano tutaj jesli podmioty ktore dysponuja kasa wiedza i opieka prawna nie sa w stanie nic zrobic to drobny akcjonariat moze sie tylko modlić .Solar topi sie we wlasnej krwi, to nieprawda ze nie ma obnizek sa rabaty obnizki przeceny nic nie pomaga ciuchy sie nie sprzedają a jak ktos zawuwazyl grudzien jest jednym z najlepszych miesiecy w roku,trudno sie spodziewac zeby nasteopne kwartaly byly lepsze.
Co do tematu potencjalnej emisji w 2007 r zadebiutowal na gieldzie Jwc w cenie 80 zl puscil wspaniala emisje poparta reklamami w forbsie i innych pseudogazetkach biznesowych,po 8 latach cena waha sie 3-5 zl po czym jwc wypuszcza nastepna emisje,,,zbierajac kolejne pieniadze....Problem nie polega na tym ze spolka wypuzcza emisję problem polega na tym ze wartosc tej emisji jest wielokroc wieksza niz firma jest w stanie zarobic przez caly swoj cykl trwania biznesowego... i ta kasa jest p r z e j a d a n a.
Jest cala masa takich spolek pasozytow ktore prowadza biznes nie po to zeby na nim zarobic ale po to zeby wejsc na gielde zrobic Skok na kase__ i pokazac 5 na pozegnanie.Golenie leszcze to oplacalny sport w dodatku legalny w }majestacie| prawa.

A co do solara wierzylem wte firme,moja uwage przyciagnal fakt ze wlasciciel tworzyl ja sam od fundamentow ale dzis mam inne zdaniei nie dlatego ze to przychody slabna bo miesiace bywaja rozne ale z uwagi na należnosci.Fakt ,że firma ktora nie moze zwiazac konca z koncem i ma 90 baniek naleznosci u kontrahenta jest chory biznesowo i jesli sluzy komukolwiek to na pewno nie akcjonariuszom tej firmy.Zostalo mi troche akcji po 1,70 i z przyjemnoscia sie ich pozbede przy pierwszej lepszej okazji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 17:01:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.