Nie rozumiesz jednej, podstawowej rzeczy. To forum na którym się znajdujesz, zrzesza akcjonariuszy spółki TELGAM S.A.
Ludzi, którzy wzięli swoje, ciężko wypracowane pieniądze i zainwestowali w tę spółkę z nadzieją na to, że inwestycja przyniesie im zysk. Jeżeli się mylę, to wyprowadź mnie z błędu.
Dlatego, jeżeli przychodzi ktoś i piszę ,,będzie 3zł!!!!!!!!" To oczywiście, że jest trollem, ale każdy kto tutaj jest bardzo chciałby takiego scenariusza. Po prostu, gdyby było 3zł, każdy odwiedzający to forum cieszyłby się. Co więc poza delikatnym uśmieszkiem można napisać widząc takiego trola, który pewnie w euforii napisał zwykły komentarz?
Natomiast ludzie, którzy wchodzą tutaj płakać, że będzie lipa, będzie źle, wisimy na haku i kilka lat będziemy wisieli. Co oni mają na celu? Zmniejszenie morale? Wytłumacz mi po co osoba, która ma takie coś w głowie ślęczy na forum i wkurza akcjonariuszy? Chcecie mi dzień zepsuć, czy co? No wyjaśnij mi co chcesz osiągnąć. Nawet jeżeli masz rację i ta spółka jest warta 10groni. Co Ci daje pisanie o tym? Chcesz, żeby ludzie Cię posłuchali i zaczęli sypać wszystko powyżej 10gr? Jeżeli tak, to dlaczego?
Proszę, wyjaśnij mi przyczynę takiego płakania na forum. Uprzedzam, że ,,ja tak piszę, bo trole piszą o 3zł" to nie jest żadne wyjaśnienie.
Każdy z nas chce mieć telgama po 3, 10 a nawet 100zł. Dlatego takie komentarze ujdą bez echa, mimo, że poważny inwestor nie bierze ich pod uwagę. Natomiast po co są komentarze, że będzie po 20, 10, 5 gr? Chcesz kogoś wkurzyć? Zdenerwować? Sprowokować do sprzedania? O co Ci chodzi ziomeczku?