Słuchaj ubogi trolu, 90% czasu akcje spadają, rosną 10% oczywiście w przybliżeniu. Sztuka to wiedzieć kiedy kupić i sprzedać oraz czy grasz spekulacyjne, czy inwestujesz długoterminowo. Na tej spółce da się i tak i tak. Teraz czas na zakupy, uśrednianie lub inwestowanie moim zdaniem oczywiście, z uwzględnieniem rozsądku (nie za wsztstko) i dywersyfikacją portfela. Wiesz również doskonale, bo sam nim jesteś, w czasie kiedy spółdzielnia zaniża kurs wysyła trole płatne, a cześć dołącza samoistnie, w jednym celu, odebrać akcje po jak najniższym kursie. Tu co raz mniej przestraszonych, a w dodatku ataki na SL też nie wychodzą, bo mało kto tu je ustawia. Jak kurs pójdzie mocno w górę, wtedy SL będzie można przy korektach pozbierać, ale nie na tych poziomach. Także każdy niech gra wg własnego uznania i własnej koncepcji, a że będę tu dyskredytować trole maści wszelkiej, to moje prawo i moja sprawa. Jeszcze jedno nigdy tu nie pisałem że będzie 180 czy 320 to pisał nijaki Rozsądny investor, proszę sobie sprawdzić, obecnie też tu się pojawia. To taki sam, tylko w drugą stronę, nie odpowiedzialny gość.
Pozdrawiam