Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,76 zł , zmiana od tamtej pory: -77,63%

Re: Przemyslenia z kursem ALS

Wszystko jest możliwe. Czemu tak sądzisz kolego że będzie tylko góra? Na alejce siedziałem dwa lata i dość dobrze poznałem ich zagrania. Pytanie jest kto sypie? obroty po 400k na tej spółce to dość spore. Swego czasu pamiętam aby zebrać 200k musiałem skupować ponad trzy tygodnie a tu w jeden dzień taki obrót.
Ktoś niżej pisał że ukraińskie tematy - fakt, spółka nastawiła się na wschód i jak dotąd realizuje swoje plany i pokazuje ładne dochody. Poczytałem trochę w informacjach i podobno w między czasie jakiś fund cypryjski wszedł tu. To by wyjaśniało gwałtowny spadek akcji, klasyka cypryjczyków. Ale czy to to ma wpływ na spadki? ja obstawiam plany emisji bez PP.
Pamietajcie to moje przemyslenia i nie podejmować decyzji na podstawine ich!!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.