Tak Eustachy jak oddzielisz ziarno od plew to bardzo pomagają ,nie każdy ma tyle czasu aby od rana do nocy śledzić wszystkie fora w znalezieniu przydatnych informacji dlatego jeszcze raz ci mówię wrzuć coś przydatnego od siebie jakieś przemyślenia refleksje związane z tematem czy własne analizy,nawet nie wymagam aby były trafne bo to giełda i tu nie ma mocnych,to nie jest konkurs kto ma rację ale dynamicznie zmieniająca się rzeczywistość do której szybko trzeba się dostosowywać mentalnie .30 lat na rynku pozwoliło mi już przejśc wszystkie możliwe etapy od euforii sukcesów po gorycz ciężkiej porażki i wiem co czują ludzie wiszący na haku załamani bez światełka w tunelu wtedy podejmuje się najgorsze decyzje.
Poza tym jak wiesz takie forum pokazuje tez nastroje na rynku które są świetnym uzupełnieniem nadchodzących wydarzeń,z tobą jako plewą jest taki problem że jesteś kompletnie nie przydatny tutaj nikomu bo nic nie wrzucasz i za bardzo nie wiadomo co myślisz i co ci chodzi po głowie.
Nie mam prawa powiedzieć nikomu zrób tak czy tak ale mogę przedstawić swój punkt widzenia najlepiej w dwóch wariantach tym dobrym i złym i sprawić że ktoś podejmie decyzję bardziej racjonalną niż ruch oparty o paniczny strach czy rezygnację, jakakolwiek by ona nie była..