Patrząc na steam db, aztec ma ciągle mnóstwo updateów + 2 dni temu pojawiła się nowa powiązana appk'a która jeszcze nie jest upubliczniona (po cichu licze, że to już przygotowanie prologu). Natomiast rally mechanic od 2 msc brak updatów na steam db, wiec wg mnie nie ma co liczyć, że będzie na steam fest, a poprzedni newsletter odczytuje jak wycofywanie sie z tego, że będą 2 dema.
Co do tego, że zarząd się jara premafrostem, to bym sie nie przywiązywał, łatwo im przychodzi chwalenie, a ciężej się ogłasza, że coś nie idzie, lub jest opóźnione. Póki co faktycznie wszystko jest nie zakłócone, kolejne kamienie milowe etc, no i już od dwóch lat gramy we wszystkie obiecane nam gry, prawda? :DD dobra a tak bez marudzenia myślę, że teraz nie ma co myśleć czy braknie kasy w 2024 bo o tym powinna zadecydować sprzedaż azteca + mms. No kiedyś wkońcu go wydadzą...
Myśle, że ten raport może nie mieć zbytniego wpływu na kurs, czy wolumen, no chyba, że nas zaskoczą jakoś na plus, ale nie wiem jak mieli by tego dokonać bo nintendo nie wpłynie, aż tak na wyniki.