co ci się okaże?
Ta grupa osów na obserwatora naganiała na niejednym śmieciu gdzie były male obroty i kapitalizacja bo tylko na takich wydmuszkach nogą np 100 tys zł podbić kurs a po kilku sesjach następuje upychanie i zjazd i powrót po czasie do „zerowych” obrotów.
Mógłbym takich przykładów wymienić z ostatnich 2-3 a nawet 4 lat dziesiątki. Oczywiście na wielu ze spółek sami zawiśli na haku jap np Comeco gdzie na długo KNF zawiesił notowania.
Tak więc zobaczysz co sie okaże.
Sam wyciągnąłem tu kilka k zysku po 11 lipca po nagonce z rana kupiłem i już sprzedałem z zyskiem. Botylko tak na nagonkach można zarobić bo po nagonce to góra 2-3 może 4 sesje i zjazd w dół. Jeśli mam racje już jutro albo we wtorek zobaczysz czerwone dolne widły.
Na tym obserwatorze przejechałem się kilka x z zyskiem bo to przewidywalna grupa ale trzeba ich umieć czytać i rozszyfrować. I nie inwestować dużych środków tylko małą część do swojego portfela. I PRZENIGDY nie wsiadać po takich wzrostach na 3-4 sesji po nagonce bo jak to mówią lepiej nie zarobić jak stracić.