Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  4,70 zł , zmiana od tamtej pory: -82,77%

Re: przeczytałem kilka wątków, nie mogę się nadziwić, że dalej łapią les

co ci się okaże?
Ta grupa osów na obserwatora naganiała na niejednym śmieciu gdzie były male obroty i kapitalizacja bo tylko na takich wydmuszkach nogą np 100 tys zł podbić kurs a po kilku sesjach następuje upychanie i zjazd i powrót po czasie do „zerowych” obrotów.

Mógłbym takich przykładów wymienić z ostatnich 2-3 a nawet 4 lat dziesiątki. Oczywiście na wielu ze spółek sami zawiśli na haku jap np Comeco gdzie na długo KNF zawiesił notowania.

Tak więc zobaczysz co sie okaże.

Sam wyciągnąłem tu kilka k zysku po 11 lipca po nagonce z rana kupiłem i już sprzedałem z zyskiem. Botylko tak na nagonkach można zarobić bo po nagonce to góra 2-3 może 4 sesje i zjazd w dół. Jeśli mam racje już jutro albo we wtorek zobaczysz czerwone dolne widły.

Na tym obserwatorze przejechałem się kilka x z zyskiem bo to przewidywalna grupa ale trzeba ich umieć czytać i rozszyfrować. I nie inwestować dużych środków tylko małą część do swojego portfela. I PRZENIGDY nie wsiadać po takich wzrostach na 3-4 sesji po nagonce bo jak to mówią lepiej nie zarobić jak stracić.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LMGAMES 0,00% 0,81 2025-11-19 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.