Obecna kapitalizacja jest śmieszna... kurs NIGDY nie powinien zlecieć poniżej ~35-40gr nawet w momencie kryzysu w spółce a tym bardziej teraz po dobrym zakończeniu roku i dobrej perspektywie rozwoju. Mrożenie kapitału zawsze irytuje, niemniej jednak w obecnej sytuacji jedno konkretne info i rynek odreaguje zdecydowanie mocniej niż ostatnio, włączając w to zmianę długoterminowego trendu. Poziom komunikacji faktycznie pozostawia wiele do życzenia ale jestem zdecydowanie dobrej myśli :) Oddawanie przy obecnej wycenie spółki jest po prostu czystą głupotą i nie ma co mówić o leceniu na 4gr itd... śmieci na NC nie brakuje ale zdecydowanie Vedii nie wrzucałbym do jednego wora. Szczerze liczyłem na info z listem intencyjnym w terminie dwóch tygodni od publikacji raportu - pocisnęli w kulki i oby mieli ku temu dobry powód.. np kolejna informacja o przejęciu Ndela... Wbrew pozorom na giełdzie nie wierzę w przypadki, nauczyły mnie tego lata inwestowania, tutaj gra idzie o grubą kasę, stąd trwa to ile trwa... mimo tego, uważam, że warto :) Apropos komputronika i tym podobnych spółek... jakoś jak tarzają po dnie, nikt nie krzyczy o promocji i kupnie... wolą kupić w silnym trendzie i kilkaset % drożej, taka róznica gry z tłumem a przemyślanej inwestycji :)