Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Proszę zachować spokój i ciszę tu będzie 0,08gr.!!!!!!!

Takie teksty o 8gr i więcej słyszałem też w grudniu, w styczniu miało być 4,5 gr na dniach, potem to już 10, super odpały i nic nie było, pochowali głowy w piasek.

Od grudnia analizowałem sytuację na bieżąco i moje prognozy w większości się potwierdziły, pisałem wtedy że 2 pęknie jeśli terminy znów odłożą w czasie i tak się stało.

Pisałem też że jak majowa premiera zostanie przesunięta również można spodziewać się odreagowania na kursie i tak się stało, posypało się 1gr.
Wielu nie wytrzymało i nie mogło sobie pozwolić na kolejne przesunięcia i oddawali ze stratą ciągnąc w panice za sobą pozostałych, tak to już bywa.

Wystarczyło że większościowy akcjonariusz zbył się pakietu akcji co pociągnęło resztę, do tego doszła panika i w ten o to sposób rozleciał się 1gr.
Tak to jest na giełdzie, wystarczy napocząć a potem idzie z rozpędu.

Dlatego też z miesiąca na miesiąc wstrzymywałem swoją decyzję inwestycyjną.
Czekam wciąż na zrealizowanie tego co zapowiadali, pozdrawiam i życzę w niedalekiej przyszłości pozytywnych informacji.

Proszę żebym nie był gołosłowny.
www.bankier.pl/forum/temat_re-jest-dobrze-dobrze-jest,14935561.html
www.bankier.pl/forum/temat_re-prawei-100-pizd-na-3-groszach,14786013.html
www.bankier.pl/forum/temat_re-ile-jeszcze-bedziecie-czekac,14632167.html
www.bankier.pl/forum/temat_re,13952031.html
www.bankier.pl/forum/temat_re-xbox-360-caly-swiat-czerwiec-2014,13961263.html

linki do spółki na które ta sama szopka się odbywała wówczas.
www.bankier.pl/forum/temat_re-zastanawiam-sie-czy-nie-zebrac-tych-10-baniek-z-3-groni,14653079.html

www.twoja-firma.pl/forum/temat_re-szklana-kula-ii-polowa-2014r-szansa-na-wzrost-po-wynikach-sprzedazy,13849791.html
www.bankier.pl/forum/temat_re-do-prezesa,14530547.html
www.bankier.pl/forum/temat_re-szklana-kula,13921219.html

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NICOGAMES 0,00% 0,01 2015-07-01 16:33:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.