Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  38,00 zł , zmiana od tamtej pory: 186,63%

Re: Proste pytanie?

Dnia 2023-05-12 o godz. 17:46 ~makler napisał(a):
> Synku, to tobie nerwy puszczają. Ja mam wywalone, przeżyłem spadek na 13 po wtopie na krypto i kilka innych wahnięć.
> > Mam średnia poniżej 15 i siedzę sobie popijam whisky, ty się tu pojawiłeś przy 43, wiec można zakładać że po tyle kupiłeś. Cofnij się do wpisów z wtorku i poczytaj jakie bzdury pisałeś, a co pisałem ja i komu się sprawdziło. Jesteś zwykłym dawcą, pogódź się z tym.

Potwierdzenie, że warujesz 24h/ dobę i piszesz chłopie, że ciśnienie trzymasz?

Dobre, dobre...

Piszesz, co ci klawiatura wystuka, tyle predykcji, że zawsze można coś podpasować, tylko pewnie notatki trzeba robić, którego dnia i co się napisało.

Synku? xDDDD
Był gość od leszczy, od nieudaczników, od... A teraz pojawił się od ojcowania.

Niezły jajcarz z ciebie.

Śmiechom nie było końca...

Ja czekam na informacje, nikogo nie namawiam do tego, niech każdy robi, co uważa za słuszne, a ty chcesz udowadniać o wyższości świąt bożego narodzenia nad wielkanocą.

Nie polecam tego pana. Makler poluzuj pampersa na weekend, bo widzę gumka ci uwiera i odparzenia się robią. Pilnuj, aby nie doszły one do głowy, bo wtedy nawet i twoja obecna kuracja nie zda roli.

Zmień nick, tak samo jak zmieniasz swoje zdanie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB 0,70% 108,92 2026-06-16 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.