A ja pozwole sie nie zgodzić. Za dlugo jestem na giełdzie. Mam kilkadziesiąt tys akcji mms. Pewnie sa tu tacy co maja wiecej. Tylko te proste estymacje i lixzenie nic nie daja. Masa spolek z rynku glownego spada. Stalowkk surowcowe. Zarax bedzie zjazd na bankach. Żeby kurs tutaj tak urósł. To tu muszw przejść nowi inwestorzy z gotówką. Musza chciwc akcje kupic po tej cenie 10 czy 12 zl. Bo co mi to da ze na pustym atkuszu ktos wyciabnie nagle kurs na 10 zl. Jak na tym poziomie nie bedzie popytu to następnego dnia zjedzie w dol o tyle samo. Jesli przyjdzie wieksza kasa na spolki gamdev. To mamy szanse miec taka wycene. I sprzedaz przez kogos 50k czy 100 nawet nie zachwieje kursem. Tak to bedzie nadal spekulacja i tyle. A te wyliczenia można sobie...... Juz tam na Bowim np licza ole to powinnien kurs byc skoro cap jest mniejsza niz zysk. I co i akcje leca w dół. Także. Ja licze na jedno ze zima bedzie nalezala do gamingu. Wtedy madmind jako jako jedna z lepszych spolek w tej dzialce pieknie pójdzie do góry. Ale ten hurra optymizm co tu jest na forum to mi zaraz zapala lampki czerwone. Ze tu kazdy tylko mysli zejsc z haka na +10 proc i sprzedac wszystko. A to mnie martwi. Sorki za szczerość. Teraz możecie minusowac