Myślę, że tak. Do dnia pierwszych notowań akcji serii D (24.02.2016 r.) mamy tydzień czasu. Podejrzewam, że przez ten czas kurs może spaść do tych 0.5 zł. Jeśli tak będzie to postaram się dokupić za wolną gotówkę. Ile?. To będzie zależało jak już otrzymam PIT-8c i będę wiedział jaką kwotę mam zwrócić do Urzędu Skarbowego. Pamiętam to forum jak akcje chodziły w przedziale 0.2 - 0.25 zł i wtedy również było sporo "dobrych wujków". Taka jest ich praca, ale pamiętaj że każdy inwestuje samodzielnie.
PS: Tak jak pisał ~toronto za rok powinniśmy się znaleźć na wyższym poziomie cenowym. Oczywiście wszystko zależy od realizacji planów przez Zarząd. Na giełdzie trzeba mieć "nerwy ze stali" bo to złota cecha. Pozdrawiam serdecznie "starą gwardię" (wybaczcie za zwrot), która potrafi wśród tego bełkotu napisać coś jeszcze merytorycznego. Dobrze, że jesteście i nie dacie się manipulować radom "dobrych wujków:. Trzymajcie się.
PS2: Jest to tylko i wyłącznie moja opinia i nie ma ona na celu nikogo zachęcać do sprzedaży czy kupna akcji.