Dnia 2016-04-05 o godz. 17:39 ~ano napisał(a):
> Dnia 2016-04-05 o godz. 17:09 pablo7 napisał(a):
> > Dnia 2016-04-05 o godz. 17:02 ~ano napisał(a):
> > > Po 10 to nie dadzą ale jak ci tam kiedys wpadnie to zmienisz bajere tak jak tu.
> > > https://www.bankier.pl/forum/temat_re-super-info-brac-poki-lezy-na-stole,20012667.html
> > > kupic i zakopac - tak pisałes .
> > > A bez papiera sie gada inaczej. Dlatego dla mnie to jeses tylko leszczem forumowym. Latasz jak chorągiewka.
> > > Skoro nie masz i nie chcesz kupić to mi powiedz po co tu jestes ???
> >
> > dam ci jedna rade napisz do spolki maila,niech odpisza choc na 1 mail:))))skoro spolka spadla z 30gr na 11-10gr:)))to znaczy ze jest idealna,a jestem tu po to kiedys ostrzeglem ludzi przed ubotem dzis im nic nie zostalo pozdr i zycze milego popoludnia:)))))Ps widze ze zawisles na haku tak bronisz spolki
>
> Zycze wszystkim zeby wisieli na hakach jak ja i zeby zarabiali na wzrostach tyle co ja tu na spadkch.
> Ogolnie wiadomo ze na tym forum nie ma dobrych wujkow co ostrzegaja tylko robia to dla wlasnego interesu.
> Rady to ty sobie mozesz dawac u siebie na kwadracie.
> nNnikogo nie bronie tylko widze walke w akcjonariacie.
> I ostatnie
> rowniez zegnam tyle ze ozieble.
>
za krotko tu jestes na velto a sie wymadrzasz i obrazasz rozumiem ze nerwy nie wytrzymuja,ja tu bylem od lutego i swoje zarobilem grajac kolka 24-30,20-24-5,potem 17-20,15-20,13-17 11-12 i 10-11gr coraz to mniejsze mnie wystarczy:)))))