Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,40 zł , zmiana od tamtej pory: -64,71%

Re: Promocja

Ze względu na poziom merytoryczny tego forum rzadko się tu wypowiadam nie mniej od czasu do czasu warto przedstawić swoje zdanie.

Patrząc na ostatnie dni można zauważyć, że spadki na walorze są spowodowane transakcjami indywidualnych inwestorów z małym akcjonariatem. Wiele osób zaczyna tracić wiarę w tą spółkę, nie widzę innego wytłumaczenia (gdyż istotnych informacji ze strony EWH nie ma).

Osobiście nie zwątpiłem w tą spółkę ani na moment, jest kilka zasadniczych punktów, które opowiadają się za przyszłym sporymi wzrostami (nikomu nie wyjawiam swoich analiz więc proszę bez uszczypliwości).
Każdy ma swój własny rozum i niech decyduje o swoich pieniądzach, nie mniej te spadki nie są spowodowane złą sytuacją spółki. W dniu dzisiejszym dokupiłem trochę walorów i wiem, że do końca tego roku nie będę tego żałował ;)

A w kwestii samego forum: ludzie zlitujcie się i nie piszcie wszystkiego co wam do głowy przyjdzie. Postarajmy się aby to było forum z merytorycznymi wypowiedziami a nie złośliwościami i naganianiem na kupno/sprzedaż akcji.

Pozdrawiam ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PRIME -9,43% 0,96 2026-01-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.