Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,38 zł , zmiana od tamtej pory: -36,53%

Re: Projekty uchwał.... 24.06.2021r.

Dnia 2021-06-25 o godz. 17:48 ~chodzikk napisał(a):
> Dnia 2021-06-25 o godz. 14:13 ~skubas napisał(a):
> > > Ja mam akcje od sierpnia 2017 roku(wtedy były po 0,65-0,69),dokupywałem nawet po 0,09 groszy,nawet był taki okres,że miałem średnią 0,175.Ostatnio dokupiłem sporo po 0,38-0,43 i średnia wskoczyła na wyższy poziom-0,22.Pozdr.
> >
> > To od razu pisz, że kupiłeś na debiucie i kiblujesz tutaj blisko 5 lat (trochę długawo).
> > Swoją drogą miałeś dwa razy okazję wyjść z dobrym zyskiem (na poziomie pierwotnej ceny zakupu), więc nie wiem na co liczyłeś, być może na złotówki, ale po tylu latach chyba się zasiedziałeś i straciłeś czujność.
>
> A przeszkadza to Tobie...?.Czujności nie straciłem i nie mam zamiaru na razie wychodzić.Kolarstwo mnie nie interesuje.Czekam na okazję,bo być może jeszcze dokupię do okrągłej sumki.Pozdrawiam cierpliwych.

Absolutnie mi to nie przeszkadza, jednakże, skoro dzielisz się takimi informacjami na bądź co bądź publicznym forum, to bądź również gotów do tego, że ktoś raczy się do tego odnieść w odniesieniu do własnych doświadczeń. A jeżeli z nieprzychylnymi komentarzami jest Ci po prostu nie po drodze, to zwyczajnie nie umieszczaj na wątku tego typu zwierzeń.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIZTECH 4,39% 0,24 2025-09-19 16:29:16
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.