Dnia 2021-08-24 o godz. 12:45 ~Gosc napisał(a):
> To że robi się program to dla mnie ok, zwłaszcza na tak konkurencyjnym rynku pracowników IT. Chcesz w ten sposób utrzymać.
> > To że tak niskie moim zdanie cele (nawiązuje do wypowiedzi Prezesa nie tylko ostatnie miesiące ale i wcześniej) to dla mnie rozczarowanie i tu uważam że to właśnie po to by łatwo to zrealizować.
> > Trochę wiec mi się to kłóci tak etycznie.
> > Pozostaje jeszcze kwestia co będzie baza to tych wskaźników 1,3 ( jakby teraz kurs poszedł to rozumie że baza może wzrosnąć?
Zgadzam się.W 100%
Robert Bosch kiedyś powiedział:
Płacę pracownikom wysokie wypłaty nie dlatego, że mam dużo pieniędzy. Mam dużo pieniędzy bo płacę pracownikom wysokie wypłaty.
Szczerze? Program motywacyjny w 100% ok ale zbyt niskie cele. Czy spółka bankrutuje, że akcja nie może wskoczyć na 17 pln?
Myślę, że wszyscy dotychczasowi inwestorzy mieli taki cel w zasięgu po kilku dobrych espi o umowach, teraz okazuje się, że do tego potrzeba programu motywacyjnego sic!
Jak te 149 osób siię zbierze to może wyczyścić arkusz wespół-wzespół do 17 :S
Niemniej ja daję szansę poczekam do końca roku, zobaczymy jak szybko wzejdzie na 17ście;
PS. Proszę nie traktować mojego postu jako naganianie na akcje spółki, gra na giłdzie wiąże się zawsze z ryzykiem utraty kapitału,
Pozdrawiam
J.