Chciałem się z wami jeszcze podzielić przemyśleniami. Prawdę mówiąc spółka mnie całkowicie zaskoczyła nie spodziewałem się że w te stronę może pójść rozwój Yoshi. To by wiele tłumaczyło byłem zaskoczony że profesor zaangażował się w Yoshi. Jednocześnie nie miał akcji ale teraz rozumiem że chcę zrobić coś Wielkiego bo Nazwisko zobowiązuje. A bycie liderem Tworzenie czegoś Nowego pierwszego projektu w Europie to jest po prostu coś Wielkiego i Ojciec bylny z niego dumny Zanim sprzedacie akcję jutro czy pojutrze pomyślcie tylko o jednym na ten okres wspaniałego rozwoju czekaliśmy długo Ja akcje zbierałem ponad pół roku nie zamierzam teraz sprzedawać z zyskiem 20-30%. Ważne jest jedno ARP jest w stanie zaangażować potężne środki i wejść jako glpwny udziałowiec do firmy Myślę że nie do końca zdajemy sobie sprawą z wagi wczorajszych komunikatów. ARP może wejść jako główny udziałowiec i zaangażować grube miliony. Mimo że Hyperbary jest głównym projektem naszej firmy to wydaje mi się że mimo wszystko przy projekcie o którym dowiedzieliśmy się wczoraj może być tylko skromnym dodatkiem. Oczywiście nie można wykluczyć że Putin ma rację i jutro chwilowo spadnie do 2,40 ale wydaje mi się że taka opcja Jest mniej prawdopodobna znaczenie wczorajszego komunikatu dla osób myślących jest ogromne i sam tam komunikat może wywindować kurs powyżej 5 zł. W tym przypadku poziom finansowania przez ARP to nie będzie typowo pół miliona czy 1 000 000 zł ale to może być poziom grubo ponad 10 czy 20 milionów ale Euro bo tyle trzeba na stworzenie profesjonalnego wiodącego w Europie ośrodka Myślę że niedługo dowiemy się więcej a jak zrozumiemy to będziemy żałować że kupiliśmy tak mało
Czekalismy na wejscie na glpwny rynek na wejscie funduszy. Tyle ze tym Funduszem moze byc....ARP ktora ma wiekszpsciowe udzialy w wielu firmach.
Jestem o³becnie przekonany ze TUV Nord zdazy z MDR przed Targami.
Przed nami najpieknjejszy okres rozwoju Yoshi. Gratuluje tym ktorzy zaufali Prezesowi mimo ogromnej fali hejtu nie ppddali sie. Mam tez dobre wiadomosci na kpniec. Nadal mozna kupic ponizej 5 to nadal mega promocja. Bo w ciagu kilku tygodni kurs pojdzie w gore I nie sadze zeby emisja dla ARP byla po 2 zl.