Sprawdziłem opinie na google dla Polenergia Fotowoltaika - średnia 4,5 i bardzo bardzo dużo pozytywnych. Dodatkowo programy polecania znajomym działają.
Umowy na 5 lat do przodu :) :) tego jeszcze nie słyszałem!!! HIT!!! rynek działa z montażem dość szybko ;) wycena decyzja montaż... jak ktoś nie zamknie się w 1 miesiąc to wypada z rynku ;) Przecież jak ja jestem zainteresowany PV to nie będę czekał na gościa 5 lat żeby mi prostą instalację zrobił... mistrz. Jest tyle podmiotów na rynku że wezmę sobie kogoś innego.... rozumiesz ??
Zieliński ma rację ilość montaży spadła i to jest ewidentne. Wszyscy zwalniali ;) Polenergia zaczęła zajmować się również instalacjami powyżej 50kw na które jest potrzebne pozwolenie na budowę. Zatrudnili nowe zespoły w administracji które to procedują więc weszli ostro i szybko w firmy.
Atom za 10 lat i tak będzie stanowił minimalną produkcję w strukturze produkcji energii w kraju. Energetyka rozporoszona i agregatorzy energii tacy jak Polenergia beda na rynku. Dodatkowo jeżeli wierzysz że oni dowiozą termin z atomem to gratulacje :) :) :)
Za to dużo ludzi którzy mają instalacje będą je ciągle serwisować i wymieniać na nowoczesne panele to jest tzw. niekończący się rynek. W 2035 roku ludzie będą mieli instalacje które będą miały prawie 20 lat ;) to co ludzie z nimi zrobią ? wymienią ?