jestem posiadacką tych papierów od wiosny 2008 (wtedy zakupiłam pierwszy pakiet po 6,02,później wielokrotnie dokupywałam na różnych poziomach)tak że mogę coś powiedzieć o zachowaniu się tych akcji.Tu nie działają żadne prognozy izaklinania.Jeszcze niktw ciągu tych ponad trzech lat nie przewidział tego jak w średnim terminie zachowa się kurs.Dlatego bardzo sceptycznie podchodzę do zapewnień jakoby to kursbędzie rosnął po przebiciu jakiegoś poziomu.Tu AT nie działa i tyle.A czy krs kiedyś rusy??Gdybym nie była tego pewna,to dawno bym pozbyła się akcj.Ale kiedy to nastąpi?? NIe wiemMoże za tydzień?? a może za kolejne 3 lata??Ale że nastąpi to jestem przekonana,gdyż to jest jedna z bardziej fundamentalnie niedocenionych przez rynek spółek.I kiedy przyjdzie chwila zastanowienia się,kiedy skończy się pompowanie różnych skotanów,i optimusów - to rynek przypomni sbie o fundamentach,i o BBICAP między innymi.Tak sądzę,więcej - jestem o tym przekonana.Nie potraię tylko określić,kiedy to nastąpi,i uważam na podstawie moich obserwacji tej spółki,że nie ma nikogo,kto potrafiłby to zrobić