Taaa na rynku na razie cisza, nie reklamują się, ja dowiedziałem się od kolegi, którego kolega jest szefem dość znanego już start-up’u technologicznego, i ten człowiek zna założyciela tego projektu mission., No i rozmawiałem z ludźmi z projektu mission, zrobili na mnie dobre wrażenie i to co mówili ma sens, więc kupiłem 100 k tokenów narazie, podwoili mi pierwszy zakup na 200 k i czekam teraz na debiut, jeśli ich protokół się sprawdzi to myślę, że to będzie ciekawy projekt, na którym biorąc pod uwagę podwojenie zarobię kilka razy. Całość bazuje na blockchainie Waves i wykorzystuje ich technologie i możliwości, więc nie jest zawieszone w próżni jak niektóre fejkowe tokeny w przeszłości, dodatkowo ma powstać w oparciu o token mission. Platforma handlowa i ekosystem podobny do shiby, więc, btc też na początku nic nie kosztował, każdy się z tego śmiał a teraz paru moich kolegów ma mini fortuny bo kupili po 8 czy później 200 usd za szt, to i tak więcej niż jeden mission. Także ja kupiłem i zobaczę, projekt nie jest jeszcze idealny ale dobrze brzmi.