Oni się nigdy nie rozliczają, okazuje sie, że tak chachcmęcą , tak mataczą, że w USA Drift przez kilka tygodni na PS 5 był wysoko i oczywiście sie nie rozliczyli i kwartał na minusie, zawsze tłumaczenia są te same - a to wydawca zaiwanił swoją działke, pozniej jakieś koszte togo, owego , srego , pozniej za wcześnie na rozliczenia pozniej kolejny kwartał to gdzieś ta sprzedaż ginie cudownym sposobem i nie ma nic sie okazuje. Tutaj frajerzy jak ja i inni podniecają sie, sprawdzają te rankingi sprzedazy na PS 5 store a to sie okazuje ze to psu na bude . To są świetni chachmęciarze , mistrzowie w swojej branży albo jedni z lepszych , zresztą te guano firmi z NC to sa po jednych pieniadzach, do ECC mozna didać Jujuby, Farmy 51, all in gejmy , polyslesze simfabriki itd itp Oni w tych wszystkich firmach nie myśla jak zrobić dobrą gre, jak marketing dobr zrobić i zwiększac sprzedaż tylko jak zachachmęcić i wydymac drobnicę , takie mam wrażenie.
Teraz podobnie będzie z DriftCE na Japonie, sprzdaż rewelacyjna sie okazuje, bo wg rankingów w sklepie PS 5 nawet na 1 stronie byla gra i to nie przez 20 minut tylko kilka łądnych dni, Dritf przez CP2077 jest , teraz chyba na 3 stronie i jestem prawie pewien, że znowu nie będzie zadnego śladu po tym w raporcie. Okaze sie, że wydawca wział 90% reszta...reszty nie było bo tamto sramto i łowamto i nastepne 3 kwartały na minusie .....chce się mylić.