Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,66 zł , zmiana od tamtej pory: -42,77%

Re: premiera Moonshine

Co Wy wypisujecie? 200 graczy na premierze to dobrze? Dżizas... Ja tak z ciekawości zerknąłem, bo gdzieś wyczytałem o tej premierze, Klabatera już od dawna nie mam i mieć nie zamierzam. Nie wiem, czy jest na bananie druga spółka od gier, która zaliczałaby takie wtopy, i to jedna za drugą. Jakim cudem oni jeszcze istnieją?

Myślę, że zdecydowana większość po zakupie zagrała. Niech będzie, że kupiło 600 osób. To niecałe 50 tys. Jeśli 1000 - to 80 z hakiem. Z litości już nie odliczam prowizji Steam. Respect. Niech się oni lepiej zajmą hodowlą jedwabników.

Przy okazji zerknąłem sobie na ich sławetny American Circus. Jeszcze zanim toto powstało pisałem tu kiedyś że to nie ma szans na powodzenie, sam pomysł był wybitnie do bani. Obecnie 2 grających, rekord 71. Jest moc! :)

Podsumowując - zwiewajcie lepiej z tego czegoś, póki jeszcze jest notowane.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.