Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  265,50 zł , zmiana od tamtej pory: 6,97%

Re: premiera Electrician Simulator

Ostatnimi grami z tak dużym przyrostem nowych followersów w ostatnim dniu przed premierą były ACS i Blacksmith (ale obie gry poległy na ocenach). Poza tym w tym roku żadna inna gra tak mocno nie rosła na 24h przed wydaniem. To są przyrosty na poziomie Prisona, Junkyarda, FM21, Tenants, LFB z zeszłego roku.
Z udanych premier licząc od początku 2021 mocniej rosły tylko Prepper, CMS21, GSS, Bum, Succubus.
P.s. Dla PLW kasy z tego za dużo nie będzie. Dywidenda z Ultimate, który nie wiadomo ile % ma z tej gry, ale raczej mniejszość. Tutaj głównym wydawcą jest Gaming Factory (spoza grupy PLW). Ja jednak kibicuję im jak każdej polskiej grze a szczególnie tej powiązanej w jakikolwiek sposób z grupą PLW (mimo, że nie mam akcji Ultimate ani GF), dlatego proszę nie traktować wpisu w kontekście naganiania. Po prostu widzę potencjał, który nie wiem czy zostanie wykorzystany. O wpadce z youtuberami także pisałem.
https://www.youtube.com/results?search_query=electrician+simulator&sp=CAMSBAgDEAE%253D
Tym bardziej warto docenić te przyrosty w ostatniej dobie. Nie wiadomo co by się stało gdyby youtuberzy zostali poinformowani na czas.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLAYWAY -0,70% 284,00 2025-09-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.