Mi również się nie śpieszy nigdzie. Dałem sobie czas do końca 2019r więc mam jeszcze ponad dwa lata aby wyjść z papiera ze sporym zyskiem, jak się nie uda to trudno, takia jest zabawa na giełdzie. Chodź przyznam że szkoda trochę że papier wbity w ziemię. NA innych spółkach ciągle coś się dzieje. Już wcześniej pisałem że np na Rajdach w ciągu 5 miesięcy zrobili 6 niezłych podbitek a tu nic, kompletnie nic. Jest potencjał spółki ale nie ma widocznie właściwego sternika by pokierował kursem tak jak trzeba. Pisałem nie tak dawno o Bitevil od tamtej pory skoczyło 100%, pisałem o Biztech wzrosło z 20gr do 29gr, pisałem o M-trans wzrosło z 13 gr do 21, trochę to denerwujące gdy tu czeka się już ponad pół roku na wybicie podczas gdy można by zrealizować zysk w innych spółkach i kilkukrotnie go pomnożyć. Ale niestety, całą kasę mam ulokowaną i muszę poczekać widocznie jeszcze trochę. Dziwi mnie że grubasom i sternikowi nie zależy żeby zmienić linie na wykresie, to przyciąga inwestorów. Ale nic, takie życie inwestora maluczkiego, takiego jak ja, a w życiu nie zawsze mamy to co chcemy. Pozdrawiam wytrwałych, tu będzie naprawdę gruubo tylko trzeba będzie jeszcze trochę poczekać.