Na poczatek powiem ze moje przemyslenia moga byc bledne lub ladniej mowiac nie trafne, zaskoczyla mnie tu troche sytuacja aczkolwiek widze idzie zgodnie z planem inny scenariusz , ekspertem nie jestem w szczegoly sie wdawac nie bede, kierunek wskazal mi moj nuczyciel
troche go podgladam staram sie mu glowy nie zawracac, ale dobrze obiad przygotowany samemu dobrze smakuje, wiesz z czego jest zrobiony i mozna go powtorzyc.
Badam jeszcze inny temat ta technika od lat i za glowe sie czasem lapie ze to tez tam dziala i sa podobienstwa ale trzeba jeszcze czasu zeby zglebic wiedze czy to nie przypadek aczkolwiek uwazam juz ze nie. Przyklad mialem nawet dwa dni temu co prawda nie zarobilem na tym co troszke mnie juz nie dziwi bo trzeba zmienic jedna rzecz ale policzone zostalo. Ja moge naswietlic temat wniski i decyzje trzeba podejmowac i wyciagac samemu odpowiedzialnosci nie biore . Domyslam sie twoich oznaczen ale pewnosci nie mam. Ja kupowalem wczesniej takie mam tendencje jeszcze i ciagle wystawiam zlecenia. Zaczynamy sie kleic do serdniej kroczacej ema 18 uwazam ze to dobry momet na kupno niebawem mozemy ja przeskoczyc stoch jest po dwergecki w ktora juz nikt nie wierzy i szykuje sie do dania kolejnego sygnalu kupna po dwuch nieudanych sprzedarzowych i jest w odpowiednim miejscu to na dziennym wykresie chyba za duzo nie zdradzilem tajemnic.To dla kierownika czytajacego i sterujacego kursem zeby wiedzial jak ewentualnie sie zachowac. Pozdrawiam