Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,72 zł , zmiana od tamtej pory: 55,81%

Re: Prawda tylko jedyna prawda

Zgadzam się. Nie sądziłem jednak że tak długo to bendą rozgrywać. Ile skupili przez ostatnie 3 lata? Myślę że mają 95-97% i zgodnoe z nowym prawem mogą zrobić wezwanie, po 35zł bez narażanie się na pozwy, bo wszyscy nieliczni którzy dotrwali byli by zadowoleni. Z drugiej strony mogą zostać na GPW mając formalnie 94,99% a nieformalnie z 97% i wycenić spółkę na 50zł. Wtedy mieli by szansę na ogromne kredyty, rozwój i szansę na dwa razy większe przychody. Tutaj było niecałe 5% akcjonariuszy mniejszościowych. Wystarczył by zysk z tego roku żeby wszystkich spłacić ale nie. Tu jest satysfakcja i sukces nie tylko związany z umiejętności prowadzenia biznesu tylko z wyciskania zgodnie z prawem można powiedzieć groszowych kwot z akcjonariuszy. Wszystko się wyjaśni zobaczycie, a pozew to będzie bułka z masłem wystarczy załączyć akta poprzedniej sprawy. Zostaję tu na zawsze bo co mam robić jak lubię wpierniczać ich produkty. Dali by nam zarobić te kilka tysięcy procent to by tak huczało że na marketing nie potrzebowali by wydawać. PS wczoraj -8% to moje 2800akcji PKC bo jadę na wakacje.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PAMAPOL 0,37% 2,68 2025-09-29 16:42:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.