Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: PRAWDA O FIRMIE

Już raz to pisałeś w wątku założonym przez Macieja z Krakowa i był to dla mnie sygnał że nadchodzą wzrosty. Teraz jest to sygnał że nadchodzą dalsze wzrosty. Jak widzę wziąłeś sobie moje rady do serca. Ale nie wszystkie więc przypominam twój post i moją odpowiedź:

Re: MOJ WYBICIE Z SYGNAŁEM K DLA TRENDU ŚREDNIEGO
Autor: ~MAREK [85.14.84.*], 2009-07-16 15:03
LUDZIE TO CO SIĘ DZIEJE W TEJ FIRMIE TO TRAGEDIA,NA KIEROWNICZE STANOWISKA WYBIERANI SĄ ZNAJOMI,MAJSTER PRODUKCJI (SZWAGIER KIEROWNIKA)NIE MA POJECIĄ O RYSUNKU TECHNICZNYM ZERO POJĘCIA O PRODUKCJI I O OBRABIARKACH.CZAS ZATRZYMAŁ SIĘ TAM W LATACH 80.PRODUKCJA ZWALNIA BO TRZYMAJĄ TAM SAMYCH EMERYTÓW A CI ROBIĄ WOLNO MŁODZI ROBIĄ TEŻ WOLNO BO CZEGO IDZIE OCZEKIWAĆ ZA 1200 ZŁ MOJA OCENA -SZKODA ŚRODKÓW NA ZAKUP AKCJI.

Re: MOJ WYBICIE Z SYGNAŁEM K DLA TRENDU ŚREDNIEGO
Autor: ~gorol-gorol [193.200.150.*], 2009-07-17 10:32
Kolego MAREK na takie posty czekałem! Pamiętam takie posty z wątków POLNEJ. Napisz więc proszę więcej co wiesz o MOJu ale nie podkreślaj że płacą mało pracownikom bo to by znaczyło że więcej zostaje dla właścicieli. Nie pisz że są w MOJu jacyś młodzi bo to by znaczyło że zatrudniają nowych pracowników. Tak nie robi firma stojąca nad przepaścią. Serio proszę żebyś zdradził wszystkie wiadomości które masz o MOJ. Pisz wszystko i nie szczędź szczegółów mrożących krew w żyłach. Czekam zwłaszcza na infa o zrujnowanym parku maszynowym zalaniach zakładu lub kierownictwa zerwanych kontraktach zwolnieniach grupowych i przestojach w produkcji!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOJ 1,33% 1,52 2026-02-09 13:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.