najwieksza sztuka to czytac miedzy wierszami i wyciagac wnnioski nawet tu na forum czasem czytam rady innych ktore nie sa radami tylko slinotokiem moim zdaniem jesli odpowiesz sobie na pytanie po co jest giełda i zrozumiesz to juz bedzie sukces twoj ja uwazam ze trzeba byc ostrozny i myslec sam uwazam sie za cienkiego bolkaa i dalem sie nie raz zalatwic jak owca a raczej leszcz, tu jest zywiol inny sposob okraadania to jest moje zdanie jako o całosci giełdy oszust oszusta próbuje oszukac wciskajac papier za pieniadze prawdziwe bo tylko twoje pieniadze sa realne i te ktore komus chcesz je wyciagnac z kieszeni reszta to kombinacja podstepu przebiegłosci wiedzy i charakterow tutejszych ludzi no i wiary w swoje mozliwosci , wygrywa zawsze ten najsilniejszy podkazdym wzgledem tak cie poprowadzi ze zanim sie obejrzysz to juz jestes ubrany leszcz na lata. pazernosc tu gubi wielu nie wylaczajac mnie bo ta nutka i te ciarki i te emocje kazdy wie o co chodzi no i te porazki piekne,tylko dlaczego one tyle kosztuja hahahaah bo Wiedza KOSZTUJE najwiecej sam to wiem najlepiej hahahaha ale plywam sobie w tej wodzie razem z innymi rybkami czy to leszcz plotka czy szczupak czy CIERNIK , jasny gwint ale wywod walnolem fidel c. by sie zawstydzil pewnie jak jutro to przeczytam to sie palne w leb mlotkiem na pobódke narka nikt nie lubi byc daniem ale by mu podano