Dnia 2017-06-27 o godz. 15:04 ~speek napisał(a):
> dokładki są
>
> lipa
Popytu to tu jeszcze nigdy nie było :-) No, w pażdzierniku 2016, w dniu w którym spółka wróciła do notowań - po groszu, a potem w jakiś styczniowy dzień 2017 jak poszło ponad 2 mln po 2 grosze :-) . Moim zdaniem, te akcje cały czas się mielą - jedni mają pewnie jeszcze po 1-2 grosze ( Zdzichu się chwalił ;-) ) Inni kupili po 5-6 itd. I skoro nie chcą ich trzymać - musi się znaleźć ktoś, kto to od nich kupi. Po jakich to będzie cenach- nie wiem. Niektórzy pewnie czekają, że spadnie. I mają prawo. Może spadnie, choć chyba medyczna marihuana to temat, dla którego warto to potrzymać parę miesięcy czy może dłużej.
Ale jeśli Genesis przejdzie od poniedziałku na ciągłe - o czym dowiemy się pewnie jutro - może obroty wzrosną do choć 20 tys. zł dziennie, a nie jak teraz. Wtedy -kilka dni - i tanie akcje zmienią właścicieli. Zdzichu wyjdzie z 1000 proc. zysku :-) I ruszymy w górę.
Dopóki nie zobaczę obrotów w milionach sztuk - jestem spokojny o dalsze losy tej mojej inwestycji. Bo takie ilości musiałby wyrzucać ktoś z głównych akcjonariuszy. Moim zdaniem - na to się w najbliższym czasie nie zanosi. Dalej obstawiam - wymiana 15- 2 mln akcji (no może teraz to raczej 1-1,5 mln, bo może z 500 tys. w ostatnich dniach jednak poszło) i jestesmy na 20 groszach. Przynajmniej.
Powodzenia w inwestycjach - i tym, którzy czekają, aż spadnie i tym, którzy jak ja liczą na dalsze wzrosty. Obojętnie jak będzie teraz- za miesiąc czy dwa powinno być duuuuuuuuzo wyżej.