Zrobiłem to celowo,myślę o moim pierwszym news, tylko po to, aby zmobilizować inwestorów do działania i zmotywować zarząd do pracy.. Czy coś z tego wyjdzie nie wiem , ale wiem na pewno, iż mocno przyczyniłem się do ostatnich wzrostów, myślę o tym wzroście w piątek bodaj 7 sierpnia o 46 procent. W poniedziałek mocno sprzedawałem i tyle w temacie.
A teraz opowiem Wam takie zdarzenie, które miało miejsce w Torzymiu na ówczesnej jeszcze dzierżawionej stacji CPN. Ja byłem wtedy młody i robiłem różne interesy, poznałem wówczas w Z. Górze człowieka z którym to robiłem interesy. Pamiętam jak dziś, ja na wyżej wymieniony CPEnie, gdy już podjeżdżaliśmy pod dystrybutor, a jakiś młody w Audi wjechał nam przed nos, czyli auto i powiada,,, trzeba być młodym i szybkim", i cieszy się ile wlezie. Ten mój zmajomy cofnął trochę do tyłu, potem nagle mocno przyśpiszył i wali młodego w tył audi . Wychodzi z samochodu i powiada j, ja bardzo pana przepraszam, ale zleciała mi nogaze sprzęgła i uderzyłem w pana auto.Młody wtedy w płacz i woła, to auto mojego ojca, co ja teraz zrobię. Mój znajomy dalej ja pana bardzo przepraszam. Dużo by pisać, fimał był taki , z Z Góry przyjechał kierowca z firmy, który nas powiózł do Niemiec,a Auto na lawecie pojechało do warsztatu. Młody natomiast na odchodne usłyszał cyt ,,można być starym, ale trzeba być bogatym".
pozdrawiam i życzę udanych inwestycji