Najswiezsze informacje przed zamieszeniem na stema to na kanale Starward nowej gry na Discord, ja sledze co dzien dalem wpis tez. Mozna podsuwac pomysly nad gra w jakim kierunku ma isc, dalem pomysl na jakas walke tez jako ze to rpg akcji moze dodadza zobaczymy, czas pokaze, jak nie to i tak mysle ze sie grubo sprzed. 1qq gra byla sliczna i dzwiek dobry nawet wygrali nagrode za najlepsze udzwiekowienie gry w 2023r ale to za malo bo gatunek nie ten kto kupuje sim walking, a tu mix gatunkow rpg akcji, przygodowka i roguelike to lubie najbardziej nad takim Stoneshard w 2 D sprdzielm prawie 600h w early acces. Juz wiem ze sie grubo sprzeda ta gra, jeszcze dokupie za jakis czas jak uzbieram wolna gotowke.. po ok 70zl planuje wyjsc z inwestycji bo pewnie przyjdzie potem koretka z -50% w dol ale za kilka lat moze i po kilkaset zl byc jesli bedzie dobrze studio zarabialo i pod 3 gre tez pozniej podeciagna znow kurs ladnie.. Narazie pod 2gre za rok moze szybciej ok 50-70zl sie spodziewam Starward. Jestem od 2007r na gpw/newconnect glownie i swoje wiem, kilkanascie spolek w histtori przewidzialem co urosly po 1000% w rok i wiecej i bylem raz na podium w parkiet challenge w 2020r. Wiem zawsze co urosnie sporo w rok do kilku lat.. Trzeba czekac, oplaci sie :)P