Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,90 zł , zmiana od tamtej pory: -5,05%

Re: Ponad 100 tyś wyświetleń teasera

Najswiezsze informacje przed zamieszeniem na stema to na kanale Starward nowej gry na Discord, ja sledze co dzien dalem wpis tez. Mozna podsuwac pomysly nad gra w jakim kierunku ma isc, dalem pomysl na jakas walke tez jako ze to rpg akcji moze dodadza zobaczymy, czas pokaze, jak nie to i tak mysle ze sie grubo sprzed. 1qq gra byla sliczna i dzwiek dobry nawet wygrali nagrode za najlepsze udzwiekowienie gry w 2023r ale to za malo bo gatunek nie ten kto kupuje sim walking, a tu mix gatunkow rpg akcji, przygodowka i roguelike to lubie najbardziej nad takim Stoneshard w 2 D sprdzielm prawie 600h w early acces. Juz wiem ze sie grubo sprzeda ta gra, jeszcze dokupie za jakis czas jak uzbieram wolna gotowke.. po ok 70zl planuje wyjsc z inwestycji bo pewnie przyjdzie potem koretka z -50% w dol ale za kilka lat moze i po kilkaset zl byc jesli bedzie dobrze studio zarabialo i pod 3 gre tez pozniej podeciagna znow kurs ladnie.. Narazie pod 2gre za rok moze szybciej ok 50-70zl sie spodziewam Starward. Jestem od 2007r na gpw/newconnect glownie i swoje wiem, kilkanascie spolek w histtori przewidzialem co urosly po 1000% w rok i wiecej i bylem raz na podium w parkiet challenge w 2020r. Wiem zawsze co urosnie sporo w rok do kilku lat.. Trzeba czekac, oplaci sie :)P

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STARWARD -2,82% 10,35 2025-11-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.