Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Pompka do góry :)

http://spolkigrahama.blogspot.com/

Jak chcecie zarabiac to czytajcie mojego bloga pisze tam jakie spolki aktualnie posiadam do ilu moga wzrosnac w krotkim czasie oraz spolki na ktorych juz zarobilem w tym roku. Zajmuje sie tym blogiem od kilku dni, ale jeszcze troche i przestane o robic jak nie bedzie zainteresowania bo szkoda mi czasu sie tym zajmowac, wole ten czas poswiecic na glebsza analize spolek i wypatrywanie kolejnych okazji ktore znow dadza mi zarobic w niedlugim czasie :D

co do coal moze i odije, ale co z tego ze ma niskie c/wk liczy sie c/z spolki, spolka moze byc tania a nie zarabiac lecz tracic to jego c/wk bedzie sie obnizac kazdego roku a na koncu upadnie, a spolka o niskim c/z bedzie zyskiwac na wartosci obnizajac co roku c/wk a tym samym akcje takiej spolki beda z roku na rok coraz wiecej warte, ale ludzie tego chbya nie rozumieja, ze znacznie wazniejsze od c/wk jest wskaznik c/z - opennet ma c/z ok 5 a za rok moze miec mysle ze 1 bo powinien znacznie zwiekszyc zyski bo planuje miec 25mln zl przychodu wiec nie ma sily by kurs nie urosl nie ma na naszej gieldzie spolek o c/z 1 chyba ze te zyski powstaly w znacznej mierze z przeszacowan tak jak np ostatnio na minoxie wpisali sobie zysk 10mln zl za sprzedarz znaku towarowego, ale i tak dal mi zarobic w tym miesiacu +55% dobre i to niz nic a co do openeta jestem pewien ze da zarobic najmniej 100-200% w ciagu 1-2miesiecy..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.