Dnia 2023-09-06 o godz. 09:58 ~Kostuch napisał(a):
> Podsumowując, dwóch gości gada i nic z tego nie wynika. Myślisz że pitu pitu tych dwóch "znawców gamedevu" wpłynie na decyzje potencjalnych graczy przy zakupie, ha ha, ale ty pocieszny jesteś. Wyjaśnie ci jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma gostkami, tobą a zespołem The Dust. Wy nic nie stworzyliście, nic namacalnego, oni sobie pitu pitu na jakimś nędznym portalu (dzięki tobie dowiedziałem się o nim...), ty tu tez swoje pitu pitu (akcje nie lecą na twoje wymarzone 5 zł...). A ekipa z The Dust, działa i powili małymi kroczkami będą budowali wartość dodaną (tj. mnóstwo ludzi będzie się dobrze bawić grając w ich gry, no oprócz ciebie...). Ps. wracając do grafiki z której lubisz się tak naśmiewać, jak ci gostkowie ("właściwie gra z PS 2 z PS 3"). Chyba do was nie dociera że tutaj nie ważna jest grafika tylko "uniwersum Inkwizytora" jaki chce Nam sprzedać The Dust. Po za tym sprawdź sobie statystyki steam dotyczące posiadanych kart przez graczy. I wiesz co z nich wyjdzie, że większość ludzi ma karty na poziomie z rodziny rtx1xxx... . Ty biedaku bez akcji... , ha ha.
A nie będę cię zgłaszał, bo jesteś śmieszny.
1. To trzeba cos zrobić, żeby oceniać? Czyli nie można komentować polityków, jeśli się samemu nie było politykiem, oceniać książek, jeśli się samemu nie napisało? Kurde, a myślałem ze jest coś takiego jak zawód dziennikarza.
2. Mega słabo że dopiero ode mnie dowiedziałeś się o tym portalu, bo to podstawa game devu, ten portal - info o produkcjach, ciekawostki, czasem śledztwo. Fajne mają podcssty właśnie - ale to raczej dla ludzi którzy interesują się game devem. Stąd może nie znasz.
3. Te dwa gostki, które śmieją się z Dusta (czego w sumie nie pgarnąłeś, ale o tym zaraz), to Barnaba Siegiel - jeden z ważniejszych w CDA https://pl.linkedin.com/in/barnaba-siegel-1b6953213 i Mateusz Papkin Witczak - gość który jest legendą CDA, innych mediów, poszukaj sobie, który napisał mega pochwalny artykulik o Inkim.
https://polskigamedev.pl/ja-inkwizytor-karty-na-stol/ I teraz ciekawilo go, jak wygląda gra.
4. Co powiedzieli o Inkim? No nie za dużo, tylko... że średnio wygląda, ten gość co oglądał, że to chodzenie,robienie zagadek, pretekstowa i słaba walka. Ze to po prostu ksiązka Jacka i dla fanów Jacka. Ze może się podobać, jak się lubi Piekarę. No i tyle. Nie powiedział, że to będzie sukces, bo pewnie tak nie sadzi. No ale...
5. Tak, ludzie nie maja kart graficznych, dlatego wszystkie gry wygladają jak wyglądają. Zejdź na ziemie z chmury marzeń.