Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,08 zł , zmiana od tamtej pory: -22,22%

Re: Policzmy się

Ja szacuje ze wszyscy na forum mają razem może 10 do 15 ml. Reszta jest w silnych rękach obudzimy się jak free float będzie 5 procent.. Wtedy oni będą prowadzić dystrybucję a my sobie udowadniać ze 30 groszy to promocja.... Rusz głową.. Jak było 108.mln akcji nie było lepszej sytuacji finansowej to kurs doszedł do złotówki z powodu jakoś mrzonek. Teraz dodrukowali tylko powtarzam tylko 100.mln. W obrocie jest 108.mln z czego było. Pewnie wolnych 30 do 40.mln twraz pewnei dużo mniej. Tu n forum. Jest paru gości którzy mają po. 1 do 2.mln ja mam. Trochę więcej Slay ma 100 tys może 200. Może wcale. Bo sprzedał i tot AK. Wygląda. Robią z nmi co chcą bo to nie my piszemy komunikaty tylko nerwowo czekamy co. Podadzą to nie my jesteśmy myślowymi tylko zwierzyna.. Jest na to. Jeden sposób kupić jak jest tanio i. Mieć to w d. Nie są w stanie mnie zmusić do sprzedaży mlg sobie wahać kursem. Ile. Chcą ja poczekam. Aż wyjaśni się sprawa granulatu. Wtedy przyjdą nowi i westorzy dzięki takiemu podejściu mam. Spokój wewnętrzny. Ludzie ci prawy nie powiedzą ale myślę że moje szacunki są bliskie prawdy powiem. Więc nawet. Inaczej uważam że być może będą komunikaty o zwiększeniu udziału.
Warto poczytać kim są ci ludzie z Zarządu nie obrażać spółki nie obrażać się na spółkę..nczytsc myśleć nie piąć głupot

Każdy działa na własną odpowiedzialność można zyskać albo stracić na pewnie też nie mm racji i spadnie do 5 groszy kto to wie..... Przecież my nie wiemy czy wyszło z granulatem to informacja poufna

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
CTEGROUP 0,00% 0,03 2026-01-28 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.