Witam wszystkich, postanowiłem wybrać się na WZA, czy ktoś z szanownych kolegów i koleżanek się wybiera?
kilka uwag na temat zgłoszenia pełnomocnictwa na WZA:
1) w komunikacie jest błąd w adresie na jaki należy wysłać pełnomocnictwo zamiast "sekretariat" jest "sekratariat", na wszelki wypadek wysłałem na oba adresy, z tego co podają : "sekratariat" przyszła zwrotka nie ma takiego adresu
2) z adresu "sekretariat" przyszło info od asystentki syndyka, że oni o walnym nic nie wiedzą i żeby pisać bezpośrednio do zarządu firmy (kopię maili znajdziecie w poście (WZA ale jaja)
3) po kolejnym mailu odpowiedziała sama Pani syndyk podając adresy mailowe członków zarządu i adres spółki na ul.Polnej, (zamieściłem kopię) żeby było ciekawie nie jest to ten sam adres co w KRS, a członkowie zarządu w KRS też są inni niż zgodnie z komunikatami ESPI i z tym co napisała pani Syndyk
4) wysłałem na wszystkie podane adresy mailowe, + listem poleconym na wszystkie adresy spółki, są trzy.
5) Jutro pisze pismo do KNF i do GPW na temat nieprawidłowości dotyczących zwołania WZA , a w przypadku gdy mnie nie wpuszczą na WZA - zaskarżę prawomocność podjętych na nim uchwał. Jakieś sugestie szanownych kolegów/ koleżanek?