Do tego, że nie rozumiesz tego co się wokół ciebie dzieje doszedłem czytając twoje komentarze. Jeżeli ktoś kupuje biznes ("bierze w ciemno") sugerując się jego przychodami to gratuluję wiedzy. Podejrzewam, że nie jeden biznes już rozkręciłeś hahahhahaahhah... musisz byc w tym dobry ... ahahahah... już wiem czym sie sugerowales inwestujac w alt ... ahhaahhaha
A U WAS BIJĄ MURZYNÓW???
Widzę ze skupiles sie analizie przychodów budki z kebabem. tak bardzo cie zabolalo moje porównanie, ze nie jestes w stanie odniesc sie do twardych, niepodważalnych danych dot. spolki. Już ci odpowiadam Precyzyjny Omnibusie:
We wszystkich wyliczeniach jesteś tak mało precyzyjny? Chciałeś popisać się dedukcją w wyliczeniach, ale twoj zbiór przesłanek coś kulawy. srednia cena 10zł? wyrwij sie z gospodarstwa, pojedz do jakiegos miasta, tam jest trochę drożej albo sprawdz co to srednia. sa budy gdzie nieustanie jest dluga kolejka, niektore dzialaja 24h/dzien, itd. itd.
ale mnie rozsmieszyles z tym KK. czesto sie wypowiadasz nie majac racji? widze ze definicja pomowienia jest ci obca. zebysmy mieli jasnosc podtrzymuje to ze jestes ŁGARZEM. Prześledziłem raporty alt i nie znalazlem zadnych hoteli w gorach ani nad morzem. A teraz uwaznie i ze zrozumieniem zapoznaj sie z ponizszym tekstem, który w twoim przypadku moze byc podstawa do odpowiedzilanosci finansowej
rozpowszechnisz za pomocą Internetu fałszywe, nierzetelne informacje, które wprowadzają lub mogą wprowadzić w błąd w zakresie instrumentów finansowych