Dnia 2015-11-18 o godz. 22:19 ~flcn napisał(a):
> Ja się nie wypłakuję. Piszę jak jest i jak będzie dopóki drobni nie zaczną korzystać z praw akcjonariuszy.
>
> Dlatego zachęcam do stworzenia porozumienia.
>
> Pewnie nie masz akcji IPX ale lubisz kolor pomarańczowy a Roman jest dla ciebie panem. Dlatego nie masz nic do napisania bo jak jest wszyscy widzą. Dziwnym trafem moje biadolenia i fantazje pokrywają się z rzeczywistością a twoje merytoryczne i fachowe uwagi o spółce jakoś nie.
>
> Upss no tak. Przecież ty nigdy nic o IPX nie napisałeś ty piszesz tylko o mnie.
>
> PS. Jak do szczęścia potrzebna ci wazelina to twoja sprawa. Nie musisz się z tym ujawniać na tym forum bo to nie jest to miejsce :D:D:D
Ja pisałem o wazeliniarskim podlizywaniu się bobula. Masz dziwne skojarzenia z wazelina... Ale skoro wiesz do czego jeszcze słuzy wazelina i na jakich forach tym piszą, to twoja sprawa i nie musisz tego innym imputować. Ale tym znowu pokazałeś, jaki poziom kultury osobistej reprezentujesz.
Ty piszesz, jak jest i jak będzie? Nie. Ty piszesz, jak tobie TYLKO SIĘ WYDAJE. I masz prawo tak pisać, ale szanuj zdanie zdanie innych, nawet skrajnie odmienne, bo nie masz monopolu na rację. Nigdy nie podałeś ŻADNEGO argumentu na NIELEGALNE konszachty RK z mitycznym "pomaranczowym biurem", którego nazwy nawet boisz się napisać.
Nie zabraniam ci zachecać do porozumienia akcjonariuszy. Ale pisz o tym konkretnie. Moze sam wtedy nawet przystąpię do tego porozumienia i podam ci argumenty. Ale zamiast konkretów - wciąż smęcisz w stylu "weźcie i zróbcie".
Najbardziej charakteryzuje ciebie wniosek: " Pewnie nie masz akcji IPX ale lubisz kolor pomarańczowy a Roman jest dla ciebie panem.
Dlatego nie masz nic do napisania bo jak jest wszyscy widzą. Dziwnym trafem moje biadolenia i fantazje pokrywają się z rzeczywistością a twoje merytoryczne i fachowe uwagi o spółce jakoś nie. Upss no tak. Przecież ty nigdy nic o IPX nie napisałeś ty piszesz tylko o mnie."
Tak się składa, ze onegdaj wielokrotnie polemizowaliśmy o ipx i nie tylko, ale o tym nie pamiętasz. Problem jednak z tobą taki, ze ty wiesz wszystko najlepiej i z czasem ja oraz inni też przestali z tobą merytorycznie rozmawiać, gdy każdemu pisałeś w stylu swego jęczenia "Roman wszystkim steruje w porozumieniu z pomarańczowym biurem". I jak więc z tobą dyskutować? o czym? Ty wiesz najlepiej, do ciebie musiało zawsze należeć ostatnie zdanie o RK i pomaranczowym biurze. Zachowujesz się na forum jak dzieciak usiłujący rzadzić we własnej piaskownicy.
Twoje opisywanie innych w stylu zacytowanego wnuiosku o mnie pokazuje twój dziecinny i uproszczony, by nie rzec prostacki, sposób postrzegania innych i reagowania na czyjeś poglady. Twoje biadolenia wale nie pokrywaja się z rzeczywistością. Ty dorabiasz teorie do rzeczywistości. Swiat wg ciebie dzieli się na tych, co są z tobą lub przeciw tobie. A jak cie potem ktoś skrytykuje, to zaraz piszesz wazeliniarsko jako bobulek we własnej obronie.
A tu sprawdź znaczenie, bo twoje jest jakieś głupawe i niestosowne:
http://sjp.pwn.pl/sjp/wazeliniarz;2579610.html