gadasz pierdoły. Mogą zbankrutować i dostaniesz figę za swoje akcje.
Ja kupiłem po 8 i jak kurs się bujał tak pod 7 , to odstąpiłem od zasady, że sprzedaję gdy kurs leic niżej niż 25% od zakupu, a teraz mogę sobie w brodę pluć.
Sprzedałem już część, teraz sprzedam resztę, bo kto odkupi akcje wystawione po 8gr jak będą bez praw poboru po 1 gr i co.. myslicie ,że będzie szał i skoczy na ile na 2 złote, to skok jaki musiałby być o ile procent?? :) Co musiałaby ta spólka zrobić by tak skoczyło??
Gadają o dupie marynie, że inwestorzy, ubezpieczyciele i listy intrencyjne, 200klinik. Bajera, a raport przełożony o 3 tygodnie. Nowy zarządzający.. Jeśli byłby u nich jakiś inwestor, ubezpieczyciel, czy ktoś kto wkłada konkrenty kapitał w ich rozwój to oni nie musieliby sprzedawać kolejnej emisji. To wygląda jak ta brzytwa ,której trzeba się złapać żeby nie utonąć.
Kolejna firma, która nie odpowiada (znowu) na pytania inwestorów, a myślę że zaczną jak zbliży się termin emisji, bo trzeba się będzie wykazać. Trudno się mówi, taki NC, raz są straty, a raz zyski, w obydwie strony ponadprzeciętne :)