BOLO jest tu ze mną od pierwszych tygodni po tym, gdy rozpocząłem krucjatę przeciwko tomkotrollom i ich jaśniePanu któremu z pazerności rozum ukradło i ośmieszył się przed Allianz i całą międzynarodową finansjerą... BOLO od początku opowiada każdemu tu swój punkt widzenia przez pryzmat Analizy Technicznej i nie udaje kogokolwiek tylko wprost zawsze lutował, że ma dużo akcji GRENEVIA i dokupuje gdy tylko słupki siłowo zaniżać próbowały kurs i ja tego nie zalecam ale rozumiem i popieram, gdy ktoś zwiększa tanio ilość akcji GRENEVIA... Sam od początku każdemu prezentowałem swój pogląd, że moim zdaniem rozumnie jest po prostu już kupione akcje GRENEVIA trzymać i czekać spokojnie razem z Allianz i resztą funduszy na ostateczne wezwanie za prawdziwą cenę lub normalizację sytuacji i coroczne dywidendy, których najmocniej pragnie sam Tomuś zamierzający rosnącymi zyskami GRENEVIA napędzać całe TDJ... Zatem BOLO jest od początku po prostu szczery i otwarcie każdemu wprost lutuje, że jak jesteście naiwniakami to śmiało sprzedawajcie swoje już kupione 10 za 3 PLN a jak jesteście frajerami to za 2,75 PLN nawet, bo Wam trolle typu Jadzia powiedziały, że GRENEVIA jest straszna i macie uciekać... BOLO otwarcie lutuje... Chcesz uciekać, to uciekaj, On odkupi za ułamek realnej wartości Twoje akcje GRENEVIA i będzie jak Tomuś sobie je miał i razem z Allianz na końcu zarobi bardzo duuużo po prostu czekając może rok a może 3 lata a może i lat 5 ale nie będzie robił byle drobnych w miesiąc losowo a prawdopodobnie 500% albo i 600% gdy kurs z dawnych 1,80 PLN dojedzie w końcu do 10 albo i 12 PLN... Wszystko zależy od tego jaką średnią nabycia kto ma ale jedno jest pewne... Wolę szczerego BOLO, który teraz by chętnie dokupił za 2,75 PLN kosztem naiwniaków, niż trolle typu Jadź Izador i Analianorektyk którzy opowiadają bzdury typu jak to Was kochają i jak się martwią o Was, bo sami rzekomo byli akcjonariuszami i posprzedawali ze stratą i teraz biadolą, żeby uchronić Was od złego ojojoj... Wierzycie w te bzdury ??? To zwykłe trolle za srebrniki jaśniePana namawiające Was do tego, byście porzucili własne myślenie, własne poglądy i własny interes i oddali im i jaśniePanu swoje 10 za 3 i byli po prostu naiwnymi frajerami... I to jest różnica między tymi trollami a BOLO, który innymi ode mnie sposobami ale zgodnie z rozumem i wiedzą płynącą ze sprawozdań finansowych GRENEVIA potwierdza zawsze wielką realną wartość GRENEVIA i otwarcie każdemu tu oświadcza, że jak znajdą się wystraszeni nawinacy chcący mu oddać swoje 10 za 2,75 to ma gotówkę na to przygotowaną i zarobi Waszym kosztem... No i co ??? Posłuchacie trolli i sprzedacie jaśniePanu swoje 10 za 3 czy może BOLO ma odkupić Wasze 10 za 2,75 ??? Decydujcie... Pozdrawiam wiedzących jak decydować żeby się nie dać komukolwiek sfrajerować :)