To nie sa lipne umowy i umow bedzie wiecej i to do konca roku jeszcze nie pytaj skad wiem tlumacz sobie jak chcesz kiedy pisalem ze beda umowy niecaly miesiacc temu miales okazje kupic po 20gr nie skorzystalem tej ceny juz nie zobaczysz w kazdej chwili kolejna umowa moze byc co do dnia nie wiem kiedy beda ale wiem ze beda do konca roku jeszcze kilka, ciekaw tylko jestem czy zdazysz wskocczyc i w jakiej cenie.. zamiast po 20gr pewnie ubiora Cie po 2zl po umowie z cementownai w ktora nie wierzysz a tam kwota w umowie bedzie miedzy 60 a 120 mln zl wtedy bedzie wielkie zdziwienie i placz ze jestes bez akcji, tacy jak Ty wstretni naganiacze na spadki zawsze zostana na peronie chcac za tanio kupic liczac na super cenie, po umowie pewnie nie kupisz jak sie otowrzy na _50% lub wyzej bedziesz czekal na korekte a to kilka dni z rzedu moze wtedy rosnac po 50% na dzien co wyniesie kurs na kilka zl ale powodzenia, lepiej wracaj na swoje gowniane softblue i plgroup czy jak to tam sie nazywa i nie zawracaj nam wiecej gitary juz i tak straciles 2lata piszac swoje brednie tutaj a nie kupiles ani razu i nie zarobiles a tyle kolek mogles zrobic lub poczekac dluzej jak sie firma rozwinie co sie wlasnie dzieje w tej chwili w ciagu kilku lat bedzie tu conajmniej kilka-kilkanascie zl. Do konca roku licze na skromne 2zl owszem sprzedam i odkupie sobie taniej i sprzedam pozniej jeszcze wyzej po kolejnych umowach.. czasem warto wyjsc poczekac jak spadnie i odkupic- zwiekszyc pakiecik i dobrac za wolna kase zeby zarobic powtornie.. :)