Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  10,00 zł , zmiana od tamtej pory: -77,20%

Re: PlugBox i Nexity z ładowarkami dla Dino!

W wersji androidowej aplikacji po wejściu w zakładkę profile zaraz obok wersji aplikacji znajduje się informacja "powered by wspomniana już nazwa firmu na V".

Mając już nazwę firmy kolejnym logicznym krokiem będzie sprawdzenie aplikacji wspomnianej już firmy, są niemalże identyczne.

(Przerosło pana/panią zweryfikowanie tej informacji samodzielnie, weryfikowanie informacji nie jest konceptem z fantasy.
Nie posiadam urządzenia z systemem android ale wiem o istnieniu technologi wirtualizacji oprogramowania (to tak jak magia tylko istniejąca))

Produkcja własnych ładowarek, ta dyskusja toczy się pod postem informującym o tym, że sieć marketów Dino będzie korzystała z ładowarek firmy PlugBox.

(Tutaj zweryfikowanie tego argumentu wymagało jedynie czytania ze zrozumieniem 0 poszukiwań)

Na początku XX wieku firma Hartford Electric Light Company zaproponowała usługę szybkiej wymiany baterii (technologia ładowania baterii była wtedy zbyt prymitywna). Pomysł z końca XIX ludzie zastanawiają się jak rozwiązać problem ładowania samochodów od ponad 100 lat.

Jest pan/pani na etapie zaprzeczenia, kolejny etap to złość (przechodziłem przez to jak byłem młodszy i dowiedziałem się o tym, że mikołaj nie istnieje)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEXITY 6,54% 2,28 2025-09-25 14:33:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.