cóż..... nie jestem wróżką i nie umiem odpowiedziec na pytanie dotyczące przyszłości:). sądze jednak,że chemia ma przed sobą dobre widoki. na chemii i jej użytkowaniu oparta jest prawie cala wspólczesna gospodarka.
nie wiem na czym opierali swoje prognozy ludzie z DM IDM,ale matematycznie im sie zgadza,czyli Tarnów razy 2.5 daje wartość Puław. wycenili Tarnów na 65 zł,stąd Puławy w.g. nich wycenili na 162.5 . a może zrobili odwrotnie?:) nie wiem co było u nich pierwsze-Tarnow czy Puławy:).
czy doczekamy wzrostów na akcjach Puław???:) rok temu ZAP był ponizej 80 zł, teraz jest po 130 zł, czyli wzrostów doczekalismy:). czy wzrośnie jeszcze bardziej??? mysle,że wzrośnie,tak podpowiada mi męska intuicja:). przecież ZAP zainwestowal w produkcje chemii z chmielu:):) a co sie robi z chmielu??:):) piwko:) czyli trzeba w nich wierzyć:).
jeżeli złe( tak uwazają znawcy-ja tak nie uważam,bo nie jestem znawcą:) ) wyniki za ich pierwszy kwartal roku obrotowego 2012/13 nie zwaliły kursu ,to co ma mu zaszkodzic??? gaz stanieje,zboża są drogie,inwestują duzo w nowoczesne technologie, no i połączą się z Tarnowem,więc jezeli nie bedzie końca świata, to akcje raczej powinny podążać na pólnoc:).