Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Płonne nadzieje

cóż..... nie jestem wróżką i nie umiem odpowiedziec na pytanie dotyczące przyszłości:). sądze jednak,że chemia ma przed sobą dobre widoki. na chemii i jej użytkowaniu oparta jest prawie cala wspólczesna gospodarka.

nie wiem na czym opierali swoje prognozy ludzie z DM IDM,ale matematycznie im sie zgadza,czyli Tarnów razy 2.5 daje wartość Puław. wycenili Tarnów na 65 zł,stąd Puławy w.g. nich wycenili na 162.5 . a może zrobili odwrotnie?:) nie wiem co było u nich pierwsze-Tarnow czy Puławy:).

czy doczekamy wzrostów na akcjach Puław???:) rok temu ZAP był ponizej 80 zł, teraz jest po 130 zł, czyli wzrostów doczekalismy:). czy wzrośnie jeszcze bardziej??? mysle,że wzrośnie,tak podpowiada mi męska intuicja:). przecież ZAP zainwestowal w produkcje chemii z chmielu:):) a co sie robi z chmielu??:):) piwko:) czyli trzeba w nich wierzyć:).

jeżeli złe( tak uwazają znawcy-ja tak nie uważam,bo nie jestem znawcą:) ) wyniki za ich pierwszy kwartal roku obrotowego 2012/13 nie zwaliły kursu ,to co ma mu zaszkodzic??? gaz stanieje,zboża są drogie,inwestują duzo w nowoczesne technologie, no i połączą się z Tarnowem,więc jezeli nie bedzie końca świata, to akcje raczej powinny podążać na pólnoc:).

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PULAWY -1,05% 47,10 2025-10-17 16:06:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.