Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,85 zł , zmiana od tamtej pory: -4,21%

Re: PLAZA CENTER wygra arbitraż jak Kanadyjczycy? FAKTY!

Zdyskredytował? Że powiedział prawdę? Że w przeciwieństwie do innych tam zarobił poprzez kółka 700% pierwotnego kapitału? e pokazał kłamstwa wielu innych tam?

Co do Plaza Center to pisze prawdę jak i na każdej innej spółce. Dołączam zawsze linki w przeciwieństwie do wielu z nich.

JA tutaj jak i na GreenX jestem tzw. zabezpieczonym pewniankiem. Ani tu, ani tam nie jestem w stanie już stracić. Na GreenX gram na kółkach kapitałem jaki miałem na początku, czyli dodatkowe 600% jest już w portfelu. Tutaj jest mniej ale i tak nie jestem w stanie stracić nawet połowy zysku. I to ich boli najbardziej. Na GreenX też bym grał inaczej, ale jak zorientowałem się, że nawet górnik-strzałowy bawi się w kółka ściemniając plebs to zmieniłem taktykę. To wszystko w temacie.

Tutaj przy 10 zł sprzedam połowę. Reszta już będzie sobie czekać na THE END. Stawiam, że zarobię tam od 20 do 70 zł na każdej akcji.

Ale to nie zabawa dla leszczy, dla młodych graczy bez odpowiedniej psychiki. A takich na GreenX i tutaj (Lewski) jest full.

W połowie listopada kiedy rozpocząłem skup akcji Plaza Center to nastroje były identyczne jak teraz. Cierpliwość w postaci 2,5 miesiąca odmieniła sytuację znacząco.

Szach mat

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLAZACNTR -1,62% 2,73 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.