Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  11,85 zł , zmiana od tamtej pory: -88,61%

Re: Planowo

Olku, oczywiście, że Spółka może uzyskać kapitalizację 400 mln zł przed 2022. Natomiast moim skromnym zdaniem jest to w najbliższych miesiącach nie do zrobienia. Czy zauważyłeś ile odsłon mają np. wywiady z ludźmi ze Spółki? To są liczby poniżej tysiąca i myślę, że mniej więcej tylu inwestorów tutaj teraz mamy. Widać to również po obrotach, które są jak w warzywniaku. Moim zdaniem bez konkretnych (wykonanych) projektów nikt "gruby" nie zainwestuje tutaj dużych pieniędzy a bez tego kurs nie pójdzie w górę. Dlatego sprzedałem dziś swój marny pakiet akcji (przy okazji zrzucając kurs o 1,5 zł - masakra na tak małym wolumenie kurs zanurkował 10% w dół - szok - nie spodziewałem się) i czekam żeby odkupić niżej.
Chętnych na akcje brak (nawet po takim "grubym" info), nie daje Ci to do myślenia? Ja się tylko cieszę, że nie zapakowałem się tutaj pod korek (w tym momencie jeszcze nie) bo jakbym dziś wywalił papier powiedzmy za 100k PKC (a wywaliłem za grubo ponad 20 i to nie PKC nawet) to gwarantuję Ci, że dziś mielibyśmy kurs jednocyfrowy i zawieszenie notowań.
Taka to płynna spółka jest teraz. Do niczego nie namawiam - tak jak powiedział jeden z przedmówców: każdy tutaj dba o swój interes. A tak się składa, że mi nos podpowiada, że miałem za drogo i że jeszcze będę miał szansę tutaj obkupić się taniej. Aczkolwiek jutro ,pewnie jak na złość będzie 14 PLN za papier x)
Pozdrawiam!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.