Moim głownym zadaniem nie jest zarabiać tylko dzielić się wiedzą. Przy okazji czasami uda mi sie zarobić na piwo . Sprawia mi to przyjemność i cieszę jeśeli po moim wyjściu a prawie zawsze spółka jeszcze rośnie , jeśli nie rośnie mam wyrzuty sumienia że kogoś ubrałem . Możesz porównywać mnie nie tylko z tak takiem i ze spekulantem i z kim tam jeszce zechcesz jeśli uważasz tylko że to jest to samo to w porządku . Zawsze podkreślam nie namawiam nikogo do zakupów . Inwestycję mirbudu traktowałem jako trzymiesięczna do wyników licząc że prezes na podstawie ustawy poda wyniki do końca stycznia bo tak nakazuje ustawa i to jest jego obowiązek . Ponieważ w odpowiedzi prezes napisał że nie widzi podstaw do podawania to wyszedłem i tak bym wyszedł bo do tego okresu chciałem być na Mirbudzie , międzyinnymi dlatego że uważam że Aviaam jest dla mnie lepszą inwestycją i chciałem ją odkupić przed raportem .Oczywiście że mogłem wiecej zarobić zostając ale nie jestem studnią pełna mądrości tylko zwykłym dziurawym wiadrem , nie jestem wyrocznią tylko zwykłym człowiekiem ..Mam prawo wybieraćdla siebie inwestycje które uważam za pewniejsze . Pozdrawiam .